Om

Jeg - en skikkelig lesehest med hylle(kilo)meter med papirbøker - trådte 1. mai 2011 inn i e-bok og blogger-verdenen. Overgangen var en usedvanlig hyggelig opplevelse! Jeg leser igrunnen det meste - sci-fi/fantasy, action/thrillere, klassikere, krim og noe YA - noe Bokomtaler-fanen min sier mer om. Jeg garanterer ikke at alle omtalene er spoilerfri, så her leser du på eget ansvar! Jeg har ingen forlagsbindinger, ei heller er jeg sponset eller betalt for å skrive omtaler.

I tillegg til å lese er jeg kanskje noe i overkant opptatt av e-bøker og e-bokas inntog her til lands. Det finnes derfor flere tester og omtaler av diverse lesebrett på bloggen. Også tips og triks for Kindle-eiere som ønsker å lese norske e-bøker. Alle fotografier er tatt av meg med mindre annet er nevnt, og jeg setter pris på om du gir meg en lyd på forhånd om du vil benytte deg av bilder eller tekst fra denne bloggen.

Sånn ellers så er jeg mor til to (21 og 19), har samboer og katt. Trives aller best ut på tur med Kindle på lur! Hobbyfotograf og snowboardfrelst livsnyter. Har også anskaffet meg sykkel, men glemte å søke om flere timer i døgnet... Alltid klar for å utforske ukjente forfattere og bøker, god mat og vin, nye land og kulturer!
  
Kontakt meg gjerne på: mykindlejoy@gmail.com

Favorittstilling ;o)

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...