Gratis e-bøker

Nedenfor følger en oversikt over gratis og tilnærmet gratis e-bøker, både norske og engelske.Såvidt jeg vet skal det ikke forefinnes linker nedenfor til useriøse nettsteder som driver ulovlig distribuering av ebøker. 

Gi gjerne lyd om linken du er interessert i ikke fungerer lenger. Det er ikke alltid jeg får med meg når gratisperioden er over. 

Happy read :-)

Serieromaner

Nesten gratis

Ebøker fra Ark.no fra 49,-/stk HER

Oppdatert liste (over her) pr. 11. juni, 2014

GRATIS ROMANCE BØKER PÅ AMAZON
For hvor lang periode disse bøkene ligger ute vet jeg ikke, men listen er lang. Over 100 gratis e-bøker innenfor Romance sjangeren er fri for nedlasting pr. juli 2011. 

EBOOKTAKEAWAY
Hos ebooktakeaway gir de deg tilgang til å laste ned og lese bøker av en rekke eldre engelske forfattere, og noen andre. Mange av bøkene er regnet som klassikere så det kan kanskje være interessant å ta en titt. Bøkene kan lastes ned som PDF, HTML eller text ebook format. 

Her finner du over 33.000 gratis ebøker hvor Copyright'en er gått ut. Disse er nå lagt i digitalt format klart for nedlasting. Virkelig et bredt utvalg!

Heller ikke glem, at dersom du søker Kindle store etter ebøker med pris = $0.00 så får du oversikt over alle de gratis ebøkene de har. Det er faktisk et par. Og en HAUG med ebøker til den nette sum av $0.99 = ca. kr. 5.50...

Amazon har nå lagt ut en liste med over 1000 gratis e-bøker. 
Klikk HER for å komme til oversikten!

Husk at Calibre programvaren kan konvertere .pdf, .html og .txt filer til både til Sony, Nook og Kindle-format. OG - at Amazon bøker enkelt kan konverteres til å leses på de samme lesebrettene...

Klikk HER for how-to (step 2 og 3 :-)

.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...